Geavanceerd zoeken naar helikopter modellen

Welke helikopters hebben een topsnelheid van meer dan 200 miles per hour? Geef me een overzicht van alle helikopters met drie motoren. Of juist maar één en niet meer dan twee inzittende. Het zal duidelijk zijn: met de geavanceerde search module van HeliStart kun je eenvoudig dit soort overzichten produceren.

Door gebruik te maken van het veld ‘Make’ kunnen de vragen ook toegespitst worden op alle modellen van een fabrikant. Ook kan er worden geselecteerd op de meest voorkomende performance criteria zoals ‘usefull load’ of ‘cruise speed’.

Het resultaat van elke query is een tabel waarbij de resultaten per kolom kunnen worden gesorteerd.

Kijk zelf en ga op zoek naar modellen met bijvoorbeeld extreme eigenschappen en verbaas je over de resultaten.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Geef een reactie