Scroll door de helikopter timeline

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Dat geldt ook voor de ontwikkeling van helikopters. Door alle modellen in een timeline onder te brengen waar je doorheen kunt scrollen, ontstaat een indrukwekkend totaaloverzicht.

Zie hoe tijdens de industriƫle revolutie de grondslag wordt gelegd voor de ontwikkeling van de helikopter en hoe deze na de tweede wereldoorlog versneld om tijdens de tachtig en negentiger jaren te consolideren. Ook is de golf van zelfbouw machines vanaf de jaren tachtig terug te vinden. Tenslotte stopt de timeline niet in het heden maar werpt ze ook een blik in de toekomst door reeds aangekondigde modellen te laten zien.

Alle modellen in de timeline linken door naar een pagina met detail informatie over het desbetreffende model.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Geef een reactie