Drie politiehelikopters maakten een landing op Schiphol-Oost

Helikopters, ik blijf het prachtige apparaten vinden. Mijn aandacht word dan ook gelijk getrokken als ik er eentje zie overvliegen. Vanmiddag besloot ik maar eens een kijkje te nemen op Schiphol-Oost. Ik stond een poosje te wachten en had de hoop bijna opgegeven toen ik plots in de verte een ronkend geluid hoorde. Dat geluid kon natuurlijk ook van een passerende vrachtauto zijn. Maar opeens in de verte kwam daar een politiehelikopter aan. Prachtig! Het wachten werd beloond. Gelijk begon ik te filmen. De heli zette de landing in. Toen het toestel eenmaal geland was en werd afgetankt, verscheen er aan de horizon nog zo’n toestel. Toen die geland was stonden er inmiddels twee politiehelikopters op het platform. Mooier kon niet. Of toch wel? Als klap op de vuurpijl kwam er nog een aangevlogen; mijn dag was weer helemaal goed.

Auteur: Kees Jan Haasnoot

Kijk hier voor de video: http://youtu.be/CnGiy7DbQ3I

Share and Enjoy:
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Geef een reactie